Beletteringen van A tot Z

Groot formaat printen

Digitaal printen op groot formaat?

Het digitaal printen op groot formaat biedt de mogelijkheid voor zowel binnen- en buitengebruik. De materiaalkeuze voor printen op groot formaat wordt bepaald op basis van enerzijds de gewenste duurzaamheid en anderzijds de oppervlakte/ondergrond tegen dewelke de print aangebracht dient te worden. Wij kunnen digitaal printen op groot formaat voor zowel kleine oplages als grote oplages. Vermits we beschikken over >200 soorten folies, kan u voor nagenoeg iedere gewenste toepassing bij ons terecht!

Hoe gaan we te werk?

U contacteert ons met een idee. Op basis van dit gesprek, kunnen wij al snel een beeld vormen van de hoeveelheid folie, de nodige kwaliteit van de folie en de nodige tijd voor uitvoering.

 

Zo kan u al snel een prijsofferte bekomen. Indien we hierin overeenkomen, kunnen we uw idee uitwerken in een voorstel. Meestal maken we nog een ander voorstel met hoe wij het zien. En een derde of vierde voorstel, dat meestal tussen uw idee en onze visie ligt.

 

Hieruit kiest u hetgene dat u het meest aantrekt. Na goedkeuring van het ontwerp gaan we aan de slag en bekomen we een kwalitatief en duurzaam resultaat.

Project in de kijker